FIBROmyNET

De site over fibromyalgie

Contactpagina FIBROmyNET

Over FIBROmyNET

Wereldwijd worden jaarlijks vele miljoenen uitgegeven aan clinics en onderzoek over fibromyalgie. Onderzoek naar fibromyalgie behelst een groot gebied, variërend van fundamenteel laboratoriumonderzoek naar medicijnen tot studies naar het bevorderen van gedrag dat leidt tot minder pijnbeleving. FIBROmyNET is een organisatie met als doel het samenbrengen van kennis uit onderzoek uit verschillende disciplines en deze kennis in begrijpelijke taal over te brengen naar de patiënt.

Daarnaast brengen wij op FIBROmyNET de ervaringen van mensen met fibromyalgie bijeen. Hierbij willen we vooral de nadruk leggen op coping strategieën. Hoe ziet jouw leven eruit met fibromyalgie? Hoe ga je om met de pijn en de vermoeidheid? Hoe ga je om met de eisen die de maatschappij stelt? Werk, inkomen, hobbies, zorg voor kinderen etc.

Steun deze website!

Een aantal mensen stelt hun tijd kostenloos ter beschikking om van deze website een goede, betrouwbare bron van informatie te maken. Wij hebben echter uw steun nodig om te kunnen blijven bestaan en uit te groeien naar een waardevolle informatieve site over fibromyalgie. Hulp in de vorm van het aanleveren van topics, het delen van ervaringen en het opsturen van uw verhaal is welkom. Tevens zijn wij op zoek naar medici en professionele hulp- en dienstverleners die hun kennis willen delen door een topic te schrijven voor Fibromynet.nl.

Contactgegevens

Voor vragen en informatie over FIBROmyNET stuur een mail naar: info@fibromynet.nl

Financieën

Wij houden deze website kostendekkend door de verkoop van reclameruimte. Voor meer informatie mail naar: info@fibromynet.nl