FIBROmyNET

De site over fibromyalgie

Fibromyalgie - verhalen

Persoonlijke verhalen over fibromyalgie

Vertel je verhaal!

Wij zijn op zoek naar jouw verhaal! Op FIBROmyNETbesteden we aandacht aan vele onderwerpen die met fibromyalgie te maken hebben. De mens achter fibromyalgie blijft echter vaak onbekend. Hierin willen wij verandering brengen en daarvoor hebben wij uw hulp nodig. Wij zijn daarom op zoek naar personen die hun verhaal willen toesturen over het leven met fibromyalgie. Hoe ga je om met de pijn en vermoeidheid? Hoe gaat het met werk, gezin en zorg voor kinderen? Heb je voor jezelf een manier gevonden om met fibromyalgie om te gaan (coping strategieën)? Wij nodigen vrouwen, maar zeker ook mannen en jongeren met fibromyalgie uit om te reageren door je verhaal te mailen naar:

verhalen@fibromynet.nl

toetsenbord

voor Fibromynet staat uw belang ten allen tijden centraal. De door u verstrekte gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Bij het plaatsen van uw inzending blijft uw identiteit onbekend en uw privacy gewaarborgd. De door u verstrekte persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan andere partijen of voor andere doeleinden gebruikt dan hierboven beschreven.

Met het insturen van uw verhaal geeft u toestemming tot publicatie op Fibromynet. Fibromynet behoudt zich het recht voor om inzendingen te kiezen en/of te weigeren zonder opgaaf van redenen. Tevens behoudt Fibromynet zich het recht voor om redactionele wijzigingen aan te brengen en/of de tekst te bewerken.